Contacts top

+359 883 30 50 67 | Бургас 8000 ул. Съединение №4 ет. 1

Xpert Access

Френски

Курсове и уроци за ученици от 1 до 12 клас

  1. Подготовка за училище. Подготовката за училище включва писане на домашните работи за учебния ден, допълнителни граматични тестове, тестове за слушане и четене с разбиране, упражнения по разговор.
  2. Подготовка за матура. Подготовката за матура включва пробни матури, граматични тестове, текстове за слушане и четене с разбиране, писане на съчинения, индивидуална подготовка според нуждите на ученика.
  3. Въвеждащ курс за новоприетите осмокласници в гимназии с изучаване на френски език.
  4. Уроци по френски език – индивидуално обучение за начинаещи, средно напреднали и напреднали.
  5. Подготовка за сертификат DELF scolaire

Какво представлява DELF scolaire? DELF scolaire са официални диплoмони, издавани от френското Mинистерство на oбразованието  за удостоверяване на уменията по френски език на чуждестранни кандидати. DELF scolaire се състои от четири независими дипломи съотвестващи на четирите нива А1, А2, B1, B2 според Европейската езикова рамка.

На всяко ниво се оценяват четири типа умения: разбиране на устна реч, изразяване на устна реч, разбиране на писмена реч,изразяване на писмена реч

Подготовката за сертификат DELF scolaire за нива A1, A2, B1, B2 включва: пробни изпити,  граматични тестове, текстове за слушане и четене с разбиране, писане на съчинения , подготовка за устния изпит.

 

Курсове за възрастни

Курсове и индивидуални уроци по общ френски

Курсове от ниво начинаещи до ниво напреднали според Общата европейска езикова рамка нива А1, А2, B1, B2, C1, C2.

За вас сме избрали учебната система ECHO-френска езикова система в четири нива подходяща за ученици и за възрастни. Одобрена от МОН. Темите на уроците са актуални и интересни – култура, спорт, кулинарно изкуство, традиции, обичаи. В часовете наблягаме на придобиване на умения за устна комуникация и запознаване с културата на Франция.

Уроци по френски език - индивидуално обучение за начинаещи, средно напреднали, напреднали, съобразени с индивидуалните нужди на всеки курсист.

Партньори и приятели